ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life Черкаси: четверта річниця!

Дата, время
Понеділок, 5 Грудень, 2016

Четвертий День народження клубу Sport Life Черкаси відзначили 3 грудня. Святкували його разом із клієнтами в дитячому клубі, в студіях групових програм та в басейні. 

Студії групових програм відкрили святкову програму шаленими велоперегонами Mega Ride разом з амбіційним Максимом Долженко та чарівними дівчатами Оленою Плахотнюк та Любою Дахно, які виглядали неймовірно на сайклах в українських вишиванках і квітучих віночках. Це заняття проходило на великій швидкості і жоден з гостей не піддався втомі. Після того, як клієнти покрутили педалі, наші тренери-дівчата закрутили їх в «диких танцях» - Dance made in Ukraine. І на завершення святкової програми в студіях групових занять Максим Долженко презентував AC Power Stretch. Бажаючих розтягнутися і відчути свій кожен м'яз було багато.

В аквазоні цього дня відбувалось справжнє Aqua Party на чолі з інструкторами басейну Лесею Сюткіною та Єлизаветою Хорошко. Гості рух за рухом втрачали свої калорії і в обмін отримували позитивні емоції. Дітей увагою також не обминули. Вони були запрошені пограти у водне поло. Це був справжній бій за перемогу.

В дитячому клубі з 10:30 до 12:30 дітлахи не сумували. Вони отримали від тренерів аквагрим на обличчя, вивчали англійську мову, грали у веселі ігри, танцювали. Та родзинкою програми була піньята, в якій були сховані цукерки, серпантин та конфеті. Дітки по черзі били її палицею, аж поки не розбили і вона їх пригостила смачненьким.

Тож чекаємо гостей на п'яту річницю нашого клубу!

Читати далі...