ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Другий турнір з настільного тенісу відбувся в Sport Life Запоріжжя

Дата, время
Понеділок, 12 Грудень, 2016

Найсильніші тенісисти 10 грудня прийняли участь у другому турнірі з настільного тенісу, який відбувся в Sport Life Запоріжжя. На протязі трьох тижнів його учасники активно готувалися до цього заходу, відточуючи свою майстерність на персональних тренуваннях, а також із спаринг-партнерами.

Після реєстрації і процедури жеребкування на двох професійних столах тенісисти розпочали наполегливу боротьбу за чемпіонство. Вже після перших турів стало зрозуміло, що боротьба за лідерство розвернеться між двома фаворитами. Так і вийшло: в останньому, вирішальному третьому турі два головних суперника зійшлися між собою, в результаті чого переможець виграв турнір, не відчувши гіркоти поразки в жодній з партій. Отже, перше місце зайняв Павло Тремба, на другому — Віктор Остапець. 

З нетерпінням учасники турніру будуть чекати наступного старту турніру, де чемпіону прийдеться захищати свій титул, а призери намагатимуться взяти реванш. Останні, до речі, із задоволенням використають сертифікат на персональне тренування, який вони здобули в наполегливій боротьбі.

Читати далі...