ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Новорічне свято у клубі Sport Life Приозерний

Дата, время
Понеділок, 26 Грудень, 2016

У цей вікенд, 24 грудня у клубі Sport Life Приозерний панувала весела та спортивна атмосфера з нагоди святкування Нового Року. З самого входу на центральній рецепції усі клієнти спробували свою вдачу у новорічній лотереї. Щасливчики стали володарями подарункових сертифікатів на відвідування персональних тренувань, авторських студій, масажів. Ніхто не залишився без новорічних  подарунків від Діда Мороза.

В цей день у клубі можна було не тільки попотіти й скинути декілька зайвих кілограмчиків, а й отримати велику кількість позитивних емоцій та вражень.
Усі гості разом з улюбленими тренерами спортивно святкували новорічні свята. 

У групових програмах клієнткам вдалось насолодитися майстер-класами найпопулярніших фітнес-напрямків на новорічному марафоні, а саме: Aerobic Dance, Twerk, Functional Step. Клієнтки отримали масу позитивних емоцій, усмішки, спалені калорії та відчуття свята. 

У тренажерному залі клієнти, які полюбляють важку атлетику,  спромоглися спробувати свої сили у змаганнях з жиму лежачи серед чоловіків та жінок. Не зважаючи на холод за вікном, у залі було гаряче від запеклої боротьби! Переможницею серед жінок в категорії до 60 кг стала Чайка Марія. Переможцем серед чоловіків стали: в категорії до 67.5 кг — Гресенюк Леонід, в категорії до 75 кг — Титаренко Ярослав, в категорії до 110 кг — Безнопас Віталій, в категорії більше 125 кг — Герасименко Герман. Всі переможці були нагороджені почесними дипломами, медалями та подарунковими сертифікатами. 

У басейні панувала новорічна атмосфера. Два тренери, переодягнені у Діда Мороза, у ритмі танцю привітали клієнток з наступаючим Новим Роком святковим танцювальним тренуванням, чим дуже потішили наших відвідувачів.

Дитячий клуб «Спортлайфік»  також ніс чарівну атмосферу: ялинка сяяла різноманітними кульками та яскравими гірляндами, а Сніговик радісно посміхався діточкам, які  були прикрашені намистинками та святковим аквагримом.

Цього дня у програмі було «Шоу Діда Мороза та Снігуроньки» для діток 3-6 років. Дід Мороз та Снігуронька створили казкову, святкову атмосферу, подарували незабутні емоції та враження 

Для більш дорослих діточок віком 7-13 років відбулося «Хімічне шоу — 78С» . Дітки відчули себе справжніми хіміками, беручи участь у вельми цікавих конкурсах та іграх.  Це шоу подарувало не тільки радість, а й багато чому навчило наших гостей. Протягом усього заходу проводилася фотосесія, яка зафіксувала щирі та радісні емоції. Під кінець усіх на наших гостей чекали солодкі подарунки.

Новорічне свято у «Спортлайфіку» запам’яталося і діткам і батькам, подарувавши їм багато позитиву та радості. Sport Life Приозерний вітає усіх з новорічними святами! До зустрічі на тренуваннях у наступному році!

Читати далі...