ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Новорічні пригоди» у Sport Life Кременчук

Дата, время
Понеділок, 26 Грудень, 2016

24 грудня у клубі Sport Life Кременчук пройшли новорічні святкування для дітей та дорослих. В Дитячому клубі відбулися «Новорічні пригоди» для дітей 3-6 і 7-13 років. Діти щиро вірять в чудеса, тому до нас прийшли в гості Дід Мороз із Снігуронькою та зі своїм Вченим, що показала їм справжнісінькі чудеса: штучний сніг у вигляді піни, туманну хуртовину та інше... Більш старші дітки стали свідками боротьби між Мавпою (головним героєм минулого року) і Півнем (майбутнім головою року). Вони допомагали провести Мавпу і зустріти Півня. А Дід Мороз із Снігуркою провели активні ігри та естафети в басейні. 

В групових програмах пройшов танцювальний марафон. Нашим дорогим клієнтам запропонували відсвяткувати Новий рік у танці. Тренери з групових програм підготували шалені танці біля новорічної ялинки. 

У басейні проводився відкритий урок з плавання. Дорослі і діти мали можливість навчитися навикам спортивного плавання. Урок був направлений на ознайомлення з водним середовищем і вивчення основ техніки спортивного плавання.

Ми з великою радістю вітаємо всіх з наступаючим Новим Роком та хочемо побажати: вірте в чудеса і вони обов'язково збудуться!!!

Читати далі...