ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life Дніпровська Набережна відсвяткував новорічний фітнес-тиждень

Дата, время
Вівторок, 27 Грудень, 2016

Напередодні Нового року у клубі Sport Life Дніпровська Набережна відсвяткували новорічний фітнес-тиждень для дітей та дорослих. Групові програми подарували новорічне кругове тренування, високоінтенсивне інтервальне заняття з використанням функціонального обладнання, спрямоване на прискорення метаболізму. Приємно, що фізична підготовка і витривалість наших клієнтів виявилася на високому рівні.

Новорічний фітнес-тиждень в басейні святкували запальним Aqua Noodles Patty. Клієнти показали свої можливості в аквааеробіці без поясу, використовуючи при цьому тільки нудли. Для виконання ускладнених елементів довелося докласти зусиль, а весела новорічна музика задала ритм тренуванню.

Інструктори тренажерного залу провели функціональний тренінг з елементами Cross training навантаження з особистою вагою та додатковим обладнанням, таким як скакалки, штанги, млини. Все відбулось на одному подиху. Клієнти були виснажені, але задоволені.

Дитячий клуб підготував для малечі щоденні майстер-класи з виготовлення новорічних прикрас. Також пройшло презентаційне заняття з художньої гімнастики для дівчаток.

Усі учасники новорічного тижня зарядилися святковим настроєм та залишились дуже задоволені. Дякуємо всім, хто взяв участь у новорічному заході, ви — найкращі з кращих!!!

Читати далі...