ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life Центральний відзначив Новий рік танцями, презентаційними тренуваннями і майстер-класами

Дата, время
Понеділок, 26 Грудень, 2016

Напередодні Новорічних свят, 24 та 31 грудня Sport Life Центральний відзначив Новий рік. Для прихильників групових програм відбувся захід «Новорічний Miх». Наші тренери підготували майстер-клас з функціонального тренінгу. Гості та тренери танцювали запальну Зумбу, веселий танцювальний Aerobic Dance, була й новорічна йога. Фінальним виступом став феєричний танець тренера Талдикіної Евгенії «Танго з віялами».

Усі шукачі нових відчуттів мали змогу спробувати презентаційне тренування Батуринської Ольги з «Флай-йоги», що показало різноманітність вправ у гамаку. Таким чином ми подарували всім гостям відмінний настрій, а також витратили разом багато калорій.

В тренажерному залі спортсмени мірялись силою у змаганні з жиму лежачи. Тренери розповіли про особливості виконання жиму, продемонстрували бажаючим правильну техніку виконання, способи та методики підвищення результатів.

У басейні відбувся новорічний захід «New Year's Aqua party» у стилі 90-х. Тренери з аквааеробіки Іванова Марія і Перекопська Вікторія підготували акватанці, на протязі 45 хвилин учасники виконували вправи з аквааеробіки під запальні хіти 90-х. Після цього тренери провели майстер-клас з акваобладнанням. У заході взяли участь 12 гостей, кожен з яких прийняв участь у розіграші безкоштовних персональних тренувань і авторських студій.

31 грудня на рецепції відбувся розіграш різноманітних послуг, якими можуть скористатися відвідувачі клубу Sport Life: персональні тренування, відвідування авторських студій, фітнес-тестування та багато іншого. Дружній колектив дякує всім учасникам за позитивні емоції та бажає у Новому році натхнення для досягнення спортивних цілей разом з тренерами Sport Life!

Читати далі...