ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Презентація Adidas в фітнес-клубі Sport Life на Протасовому Яру

Дата, время
П'ятниця, 12 Квітень, 2013

Відкрийте пристрасть до спорту разом з Adidas! 

В рамках нової рекламної кампанії Adidas «Це ми. це наша пристрасть. mygirls »в фітнес-клубі Sport Life на Протасовому Яру відбулася презентація жіночого спортивного колекції одягу для ЗМІ та блогерів. Оцінити якість і зручність яскравих і практичних топів, футболок і шортів дівчата могли під час занять незвичайними видами спорту — сквош, бокс і футбол. Концепція презентації була розроблена adidas спільно з NobletMedia CIS. PR-компанія також організувала прес-підтримку заходу.

Гостей презентації adidas mygirls чекали захоплюючі майстер-класи. Спочатку дівчата вчилися наносити точні удари ракетками по м'ячу під час гри в сквош під керівництвом досвідченого тренера. Після цього журналістки і блогери провели спаринги в боксерських рукавичках, а кульмінацією заходу став футбольний урок від зоряного гравця ФК «Маестро» Саші Борисенко.

«Нам вдалося провести дійсно незвичайне і оригінальне захід. З одного боку, журналісти і блогери відкрили для себе цікаві види спорту, з іншого боку - кожна дівчина змогла гідно оцінити особливості і переваги нової колекції. Учасниці залишилися задоволені, а, значить, все пройшло чудово », — зазначила Юлія Кузьменко, старший фахівець з бренд маркетингу Adidas Group в Україні.

Noblet Media CIS:

Noblet Media CIS, Communications / Digital Company заснована в 2004 році і на даний момент працює на ринках України, Казахстану, Азербайджану, Грузії, Вірменії, Молдови. Компанія займає лідируюче положення в Україні за тими напрямками бренд і корпоративного PR. За 7 років діяльності є продаж нових понад 1000 успішних PR-проектів в сфері FMCG, IT / Telecom, фармацевтика, фінанси і страхування, та ін.

З 2009 року Noblet Media CIS проводить щорічне дослідження довіри споживачів в країнах СНД PR & Communications Guide.

Більш детально — на www.nobletmedia.com  

Читати далі...