ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Міжнародний Жіночий День 8 березня в Sport Life Приозерний

Дата, время
Понеділок, 13 Березень, 2017

У суботу 11 березня пройшло свято на честь Міжнародного Жіночого Дня 8 березня в Sport Life Приозерний.

На всіх гостей очікувала насичена та цікава фітнес-програма святкування:

У Тренажерному залі відбулися змагання з багатоповторних присідань з грифом Pump Squar серед жінок.

У турнірі взяли участь 5 представниць прекрасної половини. Запальну та мотивуючу підтримку створювали чоловіки. Змагання пройшли дуже динамічно та весело. Усі учасниці не тільки добряче попрацювали, але й зарядились енергією для досягнення нових цілей та рекордів.

Вітаємо Серебрякову Олену з переможним результатом 130 присідань. Дівчата були нагороджені медалями та квітами.

Улюбленими тренерами групових занять було проведено захід у форматі танцювального батлу, в якому прийняли участь найактивніші та закохані у танець клієнтки клубу. В програмі заходу були представлені два однакових за духом танцювальних напрямків: Хіп-Хоп та Крамп.

Танцювальний батл — це змагання на танцполі за допомогою рухів та їх вільної варіації. У нас немає переможених, у нас ВСІ ПЕРЕМОЖЦІ. Ми є однією великою танцювальною сім’єю.

Також для шанувальниць водних тренувань пройшла святкова аквааеробіка. Тренер Грачьова Дарья підготувала для жінок запальну та дінамічну аеробну силову програму с гантелями. Усі присутні залишилися задоволені, адже вони добряче попрацювали та зарядились енергію для досягнення нових цілей.

О 15:00 розпочався захід для матусь наших найменших клієнтів в Дитячому клубі Спортлайфік де відбулися святкові показові виступи різних занять:

Секції по Карате-до, де діти з радістю показали навички захисту та самооборони.

Презентація Авторської студії «Дитяча йога», не змогла залишити байдужими всіх батьків і дітей. Виступ був дуже граціозним і складно-координаційним.

Танцювальні напрямки були різноманітні та не повторні. У кінці програми усі діти зробили Подарунок для мами своїми руками. Діти ще раз підтвердили, що найкращий подарунок для матусі — це високі досягнення її улюбленої дитин.

Усі учасники насолодились заходом, отримали масу позитивних емоцій, драйву, відчуття легкості й нових можливостей власного тіла. Наша дружна команда бажає усім клієнтам Sport Life Приозерний великих досягнень, тепла у душі, натхнення та гармонії.

Читати далі...