ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Гладіатор» в Sport Life Луганськ

Дата, время
Понеділок, 7 Квітень, 2014

5 квітня о Sport Life Луганськ відбулися ігри бойових мистецтв серед клієнтів клубу.

Ігри «Гладіатор» почалися з показових виступів з боксу — вони пройшли весело і азартно. Показові виступи провели тренер Михайло Василенко, майстер спорту України з боксу і інструктор по айкідо — Станіслав Левченко.

Другим етапом були змагання із загальної фізичної підготовки. Учасники боролися за перемогу до останніх сил, пересилюючи втому. Завдяки підтримці інструкторів клубу і активних уболівальників кожен етап ігор бойових мистецтв був яскравим і незабутнім. Учасники безперервно проходили кілька станцій: 150 стрибків на скакалці, 20 віджимань від підлоги, 4 доріжки човникового бігу, горизонтальна тяга на TRX — 20 повторень, 10 — берпом.

Всі учасники проявили себе як справжні спортсмени! Всі переживали і чекали фіналу, а найсильніші і цілеспрямовані стали переможцями!!!

Призові місця між собою поділили:

1 місце — Цуріков Олексій;

2 місце — Лазебний Костянтин;

3 місце — Куліш Антон.

Переможці були нагороджені медалями, грамотами та призовими сертифікатами на персональне тренування з інструктором! Всі учасники проявили величезну волю до перемоги і силу духу. Вітаємо наших переможців і чекаємо учасників на наступних змаганнях!

Читати далі...