ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Як відзначали Хелоуін на Печерську

Дата, время
Понеділок, 2 Листопад, 2009
Як відзначали Хелоуін на Печерську

Мережа фітнес клубів Sport Life разом з популярним музичним телеканалом Ru.music запросили гостей відсвяткувати Хеллоуін в незвичайне місце — розкішну аквазону нового фітнес клубу Sport Life Fitness De Lux.

У п'ятницю, 30 жовтня, в фітнес клубі Sport Life Fitness De Lux на Печерську пройшла яскрава і весела вечірка. Мережа фітнес клубів Sport Life разом з популярним музичним телеканалом Ru.music запросили гостей відсвяткувати Хеллоуін в незвичайне місце — розкішну аквазону нового фітнес клубу, яка на одну ніч перетворилася на збіговисько вампірів, відьом, привидів та іншої нечисті, звичайно ж, костюмованої.

Атмосфера панувала святкова — палаючі гарбузові голови, «демонічне» освітлення і дівчата-чортята в спокусливо облягаючому одязі в "купелях Ада" — все це уособлювало стародавнє кельтське свято. Гостроти вечора додав і виступ групи "Кремль".

Після гарячої у всіх сенсах шоу-програми гості змогли гідно оцінити комфорт турецької парної і якість фінських саун, а любителі російської лазні порадували один одного дубовими віниками. По-справжньому розслабитися можна було і в шикарному плавальному басейні, чим не забарилися скористатися деякі гості і учасниці шоу-балету.

На заході були присутні провідні телеканали і медіапартнери, а Господарем вечірки був одностайно обраний засновник групи компаній Sport Life — Дмитро Єкімов.

Дія затягнулася, але як відомо, в таку ніч часу не існує, тому позитивний настрій залишився з усіма учасниками шоу ще дуже надовго.

Читати далі...