ico Спробуйте новий дизайн сайту!

З Днем народження Sport Life Чернівці Героїв Майдану!!!

Дата, время
Понеділок, 10 Квітень, 2017

8 квітня клуб святкував свою 1-шу річницю з дня відкриття. На честь свята клуб організував для гостей масу приємних фітнес-подарунків. Також гості Sport Life відвідати фітнес-вечірки, котрі відбувались в усіх підрозділах клубу.

Інструктора тренажерного залу організували функціональну естафету на час в командах. В складі кожної команди — персональний тренер та гість тренажерного залу. Естафета була досить складною, проте впоралися ВСІ. Глядачі активно підтримували учасників змагань, кожен вболівав за свого фаворита. По закінченню суддівська рада визначила переможців. Переможці отримали фірмові медалі Sport Life та диплом учасника.

В басейні справжній Aqua Бум: активні танці у воді, запальна музика, енергійні інструктора — кожен з 25 учасників отримав не тільки позитивні емоції, яскраві спогади, а щей активне аква-тренування.

Інструктора групових програм підготували високо-інтенсивне групове заняття з елементами авторських студій: Spep Головоломка, Комбат і Pilates Mix. Кожен учасник мав змогу перевірити себе на силу, витривалість та характер. 

Дитяча спортивна академія «Спортлайфік» — День народження для маленьких гостей клуба. Свято пройшло у веселій та дружній атмосфері. На ньому були присутні 50 дітей 3-13 років. Свято проходило в кілька етапів: діти 3-6 років взяли участь в творчому майстер-класі по виготовленню святкових ковпачків та весело проводили час в ігровій студії з клоуном, граючись та танцюючи. На дітей 7-13 років чекала балерина з майстер-класом по танцювальній аеробіці, а також творча майстерня по виготовленню спільної вітальної листівки для Спортлайфіка. Завершили свято безпрограшною лотереєю, де діти мали можливості виграти подарункові сертифікати та заохочувальні призи. Впродовж всього дійства діти виготовляли іменний торт, на якому кожен залишив свій відбиток пальчика. Всі учасники насолоджувалися спілкуванням з друзями і веселою атмосферою свята.

Подарунками стали сертифікати на фітнес-послуги Sport Life: сертифікати на персональні тренування, коктейлі, солярій і т.д. Подарунки розігрувались на центральній рецепції у вигляді лотереї, учасники — всі гості клубу. Вітаємо переможців!!!

Читати далі...