ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Змагання «Крапельки» в Sport Life Дніпро Площа Слави

Дата, время
Понеділок, 10 Квітень, 2017

8 квітня в басейні Дніпро Площа Слави пройшли перші дитячі змагання з плавання «Крапельки».

Були заявлені наступні стилі — В/С і Брас в таких вікових категоріях:

  • Діти до 7-ми років.
  • Діти 7-8 років.
  • Діти 9-10 років.
  • Діти 11-13 років.

У змаганнях брало участь сім юних спортсменів, які дуже хвилювалися і переживали, адже багато хто з них займаються плаванням зовсім недавно. По правді кажучи, хвилююче було всім: і дітям, і батькам, і тренерам — все таки перші змагання в басейні після того, як відкрився наш клуб.

Після реєстрації і розминки змагання почалися. Учасники та глядачі підтримували спортсменів, які виконували свій заплив. Найменшому спортсмену було 6 років, а найстаршому 12 років. Всі сім учасників гідно пропливли свої дистанції. В кінці заходу «Крапельки» тренери провели з учасниками змагань естафети та ігри у воді. Всі отримали масу позитивних вражень, заряд бадьорості та гарний настрій!

Склалося так, що в кожній категорії було по одному учаснику, тому всі отримали перше місце і золоту медаль. Так само діткам вручили дипломи і сертифікати на безкоштовне персональне тренування і авторську студію.

Змагання закінчилися. Батьки і діти із заслуженими нагородами задоволені йшли додому. Це перші наші досягнення, перші нагороди. Чекаємо наших юних спортсменів на тренуваннях, щоб навчатися і розвиватися далі, щоб досягати ще кращих результатів, нових вершин і перемог.

До нових зустрічей!

Читати далі...