ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Любовь-морковь» в «Спортлайфік» Херсон

Дата, время
Понеділок, 17 Лютий, 2014

14 лютого в дитячому клубі «Спортлайфік» Херсон відбувся святковий захід «Любовь-морковь».

День Св. Валентина — щодо молоде свято в нашій країні, але вже так полюбився усіма нами. У цей день прийнято вітати не тільки своїх коханих, але і друзів, тому що особлива атмосфера любові наповнює серця радістю, надією і трепетними почуттями.

В рамках свята проводилися тематичні конкурси, рухливі ігри, в яких були задіяні всі діти. За підсумками проведення заходу найбільш вподобаним завданням стало виготовлення креативних і стильних аксесуарів: модних окулярів та головних уборів у вигляді серця.

Крім цього, кожна дитина висловив всю свою ніжність і любов по відношенню до батьків, бабусь, дідусів, братів і сестер, підготувавши напередодні оригінальні сувеніри на творчих майстер-класах, що проводяться інструктором-педагогом Фесенко Анастасією.

Захід відбувся завдяки копіткій роботі і старанням інструкторів-педагогів Дитячого клубу «Спортлайфік» Капусти Тетяни, Баранник Ірини, Гулак Анни, Єременко Наталії та Фесенко Анастасії.

По закінченню заходу батьки залишили хороші відгуки за створення святкової атмосфери і гарного настрою. Всі діти отримали солодкі сюрпризи.

Всі залишилися задоволені!

Читати далі...