ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Fitness summer на Дніпровській набережній

Дата, время
Понеділок, 15 Липень, 2013

14 липня в Sport Life Дніпровська Набережна відбувся перший фітнес-марафон «Fitness summer».

Виступити на цій нелегкій дистанції зважилися 18 учасників. Початок був легким і веселим, проте, темп і інтенсивність класів поступово нарощувалися. У програмі тригодинного марафону були Dance, Step, Силовий клас, Функціональний тренінг і Тай-Бо.

Всі учасники проявили себе як справжні марафонці, але в фінал вийшли лише 11 претендентів на перемогу, які і продовжили вже нелегке змагання на витривалість в «підвісних петлях» TRX. Суть завдання полягала в утриманні статичного положення «планки на передпліччях, стопи в петлях». Це дуже складна, потребує підготовки вправу. Команда Sport Life забезпечила максимальну підтримку всіх учасників фітнес-марафону.

Після закінчення перших 5-ти хвилин сили конкурсантів почали здавати. Боротьба була напруженою, загострення пристрастей на межі. Всі чекали, переживали за що вийшли на фінішну пряму трьох учасників. І тільки після 10-тої хвилини стало зрозуміло, хто «Вона» — найсильніша і витривала!

  • 1 місце — Компанієць Валентина.
  • 2 місце — Холодова Олеся.
  • 3 місце — Кутова Ольга.

Переможці були нагороджені грамотами та призовими сертифікатами. Всі учасники проявили величезну волю до перемоги і силу духу. Це ще раз доводить, що ми робимо спільну справу не дарма! Так тримати!

Читати далі...