ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Великодній квест в Sport Life

Дата, время
Неділя, 5 Травень, 2013

У суботу 5 травня у дитячому клубі «Спортлайфік» Дніпропетровськ відбувся Пасхальний квест під назвою «Де зайці сховали яйця?».

Метою свята було знайомство дітей з традиціями і культурою православ'я. Стародавні ігри були спрямовані на розвиток пам'яті, уваги, мислення, дрібної моторики, соціальної адаптації дітей, а також уміння працювати в команді. Протягом декількох тижнів для святкової виставки на групових заняттях діти розфарбовували дерев'яні яйця і робили традиційні Великодні откриткі.На святі педагоги ознайомили дітей з цілою низкою звичаїв, які увійшли в побут як гри і святкові розваги. Були проведені такі ігри, як «Катання яєць», «Еггстраваганза» (пошук пасхальних яєць), «Естафета з яйцем», «Знайди наперсток», «Фанти» і багато інших. А для самих маленьких були роздруковані лабіринти і розмальовки, щоб вони могли відпочити між іграми. Квест тривав 1,5 години. Дітки дуже старалися і вигравали смачні призи. За виграні конкурси кожна дитина в якості призу отримав кисневу пінку, а також «кіндер-сюрприз». Всі учасники, а також їхні батьки, які спостерігали за святом, отримали море радості, сміху, позитиву і гарного настрою. Ось з таким настроєм і спортивним азартом в дитячому клубі «Спортлайфік» Дніпропетровськ пройшов наш чудове свято, яке надовго запам'ятається нашим клієнтам.

Метою свята було знайомство дітей з традиціями і культурою православ'я. Стародавні ігри були спрямовані на розвиток пам'яті, уваги, мислення, дрібної моторики, соціальної адаптації дітей, а також уміння працювати в команді. Протягом декількох тижнів для святкової виставки на групових заняттях діти розфарбовували дерев'яні яйця і робили традиційні Великодні листівки.

На святі педагоги ознайомили дітей з цілою низкою звичаїв, які увійшли в побут як гри і святкові розваги. Були проведені такі ігри, як «Катання яєць», «Еггстраваганза» (пошук пасхальних яєць), «Естафета з яйцем», «Знайди наперсток», «Фанти» і багато інших. А для самих маленьких були роздруковані лабіринти і розмальовки, щоб вони могли відпочити між іграми.

Квест тривав 1,5 години. Дітки дуже старалися і вигравали смачні призи. За виграні конкурси кожна дитина в якості призу отримав кисневу пінку, а також «кіндер-сюрприз». Всі учасники, а також їхні батьки, які спостерігали за святом, отримали море радості, сміху, позитиву і гарного настрою. Ось з таким настроєм і спортивним азартом в дитячому клубі «Спортлайфік» Дніпропетровськ пройшов наш чудове свято, яке надовго запам'ятається нашим клієнтам.

Читати далі...