ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У дніпропетровському Sport Life пройшли змагання «TriaFit»

Дата, время
Понеділок, 25 Лютий, 2013

23 лютого в дніпропетровському фітнес-клубі відбулися змагання, приурочені до Дня захисника — «TriaFit», які полягало в проходженні трьох етапів в одиночному заліку: настільний теніс, cross-training і сайкл-естафета.

У змаганнях брали участі клієнти і тренера клубу, як чоловіча половина, так і жіноча. А глядачами та вболівальниками заходи були маленькі учасники. На кожній дистанції відчувався змагальний напруження боротьби і ніхто один одному не хотів поступатися. Першим етапом змагань був настільний теніс, переможці визначалися по «круговій системі» — кращий результат показав Сергій Живков.

Cross-training — забіг на біговій доріжці, присідання, віджимання, стрибки на скакалці, підтягування проходили в тренажерному залі. Ця система вправ судилася з тимчасового — кращий результат був у Єгора Кікас. Третій, заключний етап — сайкл-естафета — виявився найскладнішим і найбільш емоційним, результат визначався по навантаженню з додаванням оборотів.

У цьому змаганні переміг Артур Осадчий. По підрахункам набраних очок за всі три етапи змагань переможцем змагань став Сергій Живков.

Читати далі...