ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В Sport Life в Дніпропетровську пройшли змагання з жиму лежачи

Дата, время
Субота, 22 Грудень, 2012

22 грудня в Sport Life в Дніпропетровську відбулося «Новорічне Фітнес Олів'є», в якому взяли участь і клієнти клубу, і його співробітники.

Захід розпочався зі змагань з жиму лежачи серед чоловіків та жінок, а закінчилося захоплюючим «аеробних маскарадом» для всіх бажаючих. У «жимі» були розіграні три призових місця, де переможцями стали: 1 місце — Сеник Дарина і Ляшко Сергей 2 місце — Терещенко Ольга і Лешман Олег 3 місце — Компанієць Алена і Демченко Александрв програму «маскараду», який підготували тренера фітнес-клубу, увійшли наступні напрямки групових занять: аеробні, силові, йога, тай-бо і заняття за унікальною методикою Playstick, яка заснована на східних оздоровчих практиках. Такий розважально-оздоровчий комплекс приніс масу задоволення всім учасникам.

Захід розпочався зі змагань з жиму лежачи серед чоловіків та жінок, а закінчилося захоплюючим «аеробних маскарадом» для всіх бажаючих.

У «жимі» були розіграні три призових місця, де переможцями стали:

  • 1 місце — Сеник Дарина і Ляшко Сергій.
  • 2 місце — Терещенко Ольга і Лешман Олег.
  • 3 місце — Компанієць Алена і Демченко Олександр.

У програму «маскараду», який підготували тренера фітнес-клубу, увійшли наступні напрямки групових занять: аеробні, силові, йога, тай-бо і заняття за унікальною методикою Playstick, яка заснована на східних оздоровчих практиках. Такий розважально-оздоровчий комплекс приніс масу задоволення всім учасникам.

Читати далі...