ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Клієнти Sport Life взяли участь в «TRX-марафоні — 2012»

Дата, время
Субота, 6 Жовтень, 2012

6-го жовтня на відкритій терасі клубу Sport Life Осокорки відбулося грандіозне спортивне подія серед клієнтів клубу — «TRX-марафон — 2012», приурочений першого Дня народження фітнес-клубу.

Змагання тривали 2,5 години, на протяжений яких всі учасники змогли показати свою витривалість і проявити характер на нелегкій марафонської дистанції. Дві стійки, 22 учасники та 13 тренерів, спраглих як можна більше зняти учасників зі шляху до перемоги. Кожен з них підготував 10 хвилинний блок на певну групу м'язів, що робило завдання у багато разів складніше. Досвідчені інструктори дивували всіх учасників своїми знаннями, вміннями і творчими фантазіями даної методики. Біль у м'язах і неймовірна втома не змогли зломити п'ятірку лідерів, що трималися щосили, але переможець повинен залишитися один. І це вирішувалося на останньому етапі марафону. Ноги в петлях, опора на прямих руках і невичерпна сила волі наших спортсменів привела до перемоги:

  • Горошинського Олександра (Протасов Яр) — 1-е місце.
  • Ковердюк Ірина (Чернігівська) — 2-е місце.
  • Станіка Лора (Чернігівська) — 3-е місце.

Це свято приніс усім море задоволення, нові відчуття і, звичайно ж, крепатуру.

Переможці «TRX-марафону — 2012» були нагороджені, як справжні спортсмени, яку належить мати нагородний атрибутикою і цінними призами від мережі фітнес-клубів Sport Life.

Читати далі...