ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Змагання з плавання «Крапельки+Мастерс» Sport Life Позняки

Дата, время
Понеділок, 24 Квітень, 2017

У суботу, 22 квітня, в клубі відбулися змагання з плавання Крапельки+Мастерс. Метою цих змагань було залучення дітей та дорослих до здорового та активного способу життя та популяризація дитячого плавання. 

У змаганнях взяли участь більш ніж 60 спортсменів в категоріях: до 7 років, 7-8 років, 9-10, 11-12, 13-14 і 15 років і старше. Ми раді були вітати також спортсменів з клубів Sport Life Осокорки та СЛ Дніпровська Набережна.

Вперше на базі СЛ Позняки проводилися змагання Мастерс, в яких мали можливість взяти участь і дорослі спортсмени. 

У напруженій боротьбі за призові місця юні і дорослі плавці продемонстрували високі результати, чим порадували своїх вболівальників та особливо тренерів, які переживали за своїх вихованців.

Уже традиційно в показовому виступі тренери Sport Life Позняки змагалися з командою тренерів SL Дніпровська Набережна в комбінованій естафеті 4х50 м.

Не менш видовищною була комбінована естафета 4х25 м серед катогорії Мастерс. У запливі взяли участь 3 команди з різних клубів. У запеклій боротьбі переможцями стали вихованці Sport Life Позняки, з чим їх щиро привітали наші тренери. 

Після запливів відбулося урочисте нагородження переможців і призерів змагань, які нагороджувалися медалями, дипломами і цінними подарунками від спонсорів змагань.

Особлива подяка спонсорам наших змагань: Дитячій Планеті, Зоопарку 12 місяців, TOPclub і компанії Arena за чудові подарунки нашим маленьким і вже дорослим переможцям і призерам змагань.

Учасники змагань та глядачі отримали заряд позитивних емоцій на цілий день.

Вітаємо всіх переможців та учасників з гідними результатами і запрошуємо юних плавців та їх батьків на заняття в басейн для підкорення нових спортивних вершин разом з тренерами Sport Life!

Читати далі...