ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Як Sport Life Приозерний відзначив свою п’яту річницю!

Дата, время
П'ятниця, 9 Червень, 2017

Свято відбулось 09 червня. За час роботи клуба, він став центром притяжіння для усіх шанувальників спорту, краси і здорового способу життя. Не даремно Sport Life вважають кращим другом клієнти усіх рівнів і віків.

У цьому ми могли переконатися по численних відвідувачах, які змогли відчути атмосферу свята вже з самого порогу, де привітні адміністратори рецепції зустрічали усіх гостей посмішками, а увесь персонал клубу створював святковий настрій клієнтам упродовж усього дня!

В групових програмах клієнти відсвяткували день народження клубу у ритмі запального фітнес марафону. На марафоні були представлені майстер-класи з аеробіки, тай-бо, функціонального тренінгу та стретчінгу від найкращих інструкторів. В завершенні марафону тренери разом із клієнтами об'єднали майстер-класи в одну інтенсивну зв'язку. Море позитиву та атмосфера радості від спільної справи наповнила залу.

В тренажерному залі пройшли змагання з жиму лежачи. У якому приймали участь також представниці прекрасної статті, але показали зовсім не жіночі результати.

Ми вітаємо переможницю Серебрякову Олену з результатом 65 кг, та бажаємо подальших успіхів.

Шанувальники енергійної акваеробіки теж залишилися задоволені, адже для них був організований запальний Аква Дует, де тренера розпалили вогні гарного настрою і потужного фізичного навантаження для наших дорогих клієнтів.

Без уваги не залишилися і діти, адже для них був організований цілий турнір по Водному Полу. Нове і веселе заняття для підготовки маленьких чемпіонів. Ми зібрали дві потужні команди. Перший два тайми закінчилися нічиїй, і нам довелося додавати додатковий тайм, у результаті одна з команд отримала феєричну перемогу.

Переможці були нагородженні спеціальними сертифікатами на Авторську Студію! по Водному Полу, для подальшої підготовки прагнучи до високих досягнень і перемог!

Так само і не залишилися без уваги наші срібні призери турніру і були нагороджені дуже смачними кисневими пінками для зміцнення здоров'я та заповнення енергією після емоційно-фізичного навантаження.

У дитячому клубі «Спортлайфік» пройшов майстер клас з творчості.

Діти вікової категорії 3-6 років змогли зробити аплікацію з фетру, а для батьків були приготовлені показові виступи авторської студії «Дитяча йога» і секція з «Карате-до».

Наші співробітники нанесли святковий аквагрим для всіх діток. Заключною частиною був кисневий сюрприз!

Всі батьки і діти залишилися дуже задоволені і дякували за організацію і проведення свята.

Дніпро Приозерний вітає усіх своїх клієнтів з таким знаменним днем і бажає усім чудового настрою, спортивних успіхів і міцного здоров'я!

Читати далі...