ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Змагання з плавання «Крапельки» в Sport Life Чернівці Героїв Майдану

Дата, время
Понеділок, 23 Жовтень, 2017

Дитячі змагання відбулись 21 жовтня. У заході взяли участь 36 дітей у віці від 5 до 13 років. Наймолодші участники долали дистанцію маленького басейну, діти віком від 7 до 13 років — дистанції 25 м, 50 м.

Змагання розпочалися з урочистого виходу учасників під козацький марш та старту запливів. Боротьба була напруженою, складною, проте справедливою. Кожен учасник гідно відстояв свої навики, фізичну підготовку, силу та витривалість.

Змагання завершилися показовим запливом найсильніших на дистанції 100 м та нагородженням призерів та учасників. Переможці змагань, окрім медалей та дипломів, отримали сертифікати на відвідування кінотеатру. Учасники, гості, глядачі отримали масу позитивних емоцій та фотосесію на згадку.

З кожним роком інтерес до дитячих змагань мережі фітнес-клубів Sport Life зростає все більше, кількість охочих перевірити свої сили незмінно збільшується. Це говорить про те, що завдяки таким заходам, як «Крапельки», підвищується мотивація до занять фітнесом, пропагується здоровий спосіб життя як серед дорослих, так і серед дітей.

Читати далі...