ico Спробуйте новий дизайн сайту!

П’ята річниця Sport Life Черкаси

Дата, время
Понеділок, 4 Грудень, 2017

2 грудня клуб святкував свою 5 річницю! З самого ранку клієнтів зустрічали усміхнені адміністратори рецепції та святкова фотозона, де всі клієнти с захопленням фотографувались.

В студії групових програм клієнти відсвяткували день народження клубу в ритмі Zumba Party. Запальні танці в спідницях під веселі ритми музики не залишили без позитиву всіх присутніх.

Після запальних танців клієнтів чекало приємне релаксуюче заняття Port De Bras. Паралельно в студії сайклу проводили заняття Crazy Cycle у енергійному ритмі зі світломузикою і під супровід ритмічної музики, що допомагала учасникам тримати темп.

Для найменших клієнтів клубу були організовані різноманітні заходи. Веселі ігри, танці та конкурси розважали малечу впродовж всього свята. Наприкінці, маленькі танцівники по черзі розбивали піньяти, які були наповнені солодощами. По закінченню всіх учасників чекала фотосесія і аква-грим.

Шанувальники аквааеробіки теж не залишились без уваги, адже для них було організоване запяльне заняття у воді «Аква Вибух». Для найменших відвідувачів басейну був організований веселий квест «Загадковий світ».

Ось так весело і енергійно пройшло святкування Дня Народження клубу у Черкасах!

Вся команда бажає успіхів та процвітання улюбленому клубу, а всім відвідувачам нових досягнень та спортивних рекордів!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Читати далі...