ico Спробуйте новий дизайн сайту!

6-й День народження клубу Sport Life Чернівці Головна

Дата, время
Понеділок, 19 Лютий, 2018

19 лютого клуб Sport Life Чернівці Головна святкував свій 6-й День народження, а отже команда клубу підготувала фітнес подарунки для гостей клубу.

На рецепції клубу на протязі дня кожен мав змогу прийняти участь в лотереї, в якій розігрувались подарункові сертифікати персональні тренування, авторські студії, солярій.

Підрозділ групові програми підготували подарунок для відвідувачів у вигляді святкового майстер класу від кращих інструкторів групових програм. Майстер клас зі степ аеробіки, який проводився перший, презентувала Настасічук Тетяна, наступна частина заходу включала в себе блок колового тренування, який проводила Румянцева Катерина. Степ-аеробіка включала в структуру свого заняття 3 запальні блоки танцювальних елементів. Колове тренування включало в себе шість станцій енергоємних та потужних вправ, які опрацьовують м’язи всього тіла.

В тренажерному залі відбулися змагання на силу та витривалість "I'm the strongest", де кожен міг похизуватися своїми спортивними досягненнями та успіхами. Переможці були нагороджені грамотами.

Весь день у клубі панувала атмосфера свята і веселощів. Всі отримали море позитивних емоцій і гарного настрою.

Sport Life Чернівці Головна дякує всім гостям клубу, котрі з нами вже біля 6 років. Ми працюємо і розвиваємся для Вас.

Читати далі...