ico Спробуйте новий дизайн сайту!

З Днем народження Sport Life Петропавлівська Борщагівка!!!

Дата, время
Середа, 14 Лютий, 2018

14 лютого клуб святкував свою першу річницю. Вже з самого порогу привітні адміністратори рецепції зустрічали усіх гостей посмішками, а увесь персонал клубу створював святковий настрій клієнтам упродовж усього дня.

В студії групових програм клієнти вдень і ввечері відсвяткували день народження клубу. Кращі тренера клубу підготували цікаву програму: спочатку підняли настрій запальними танцями у стилі диско, після чого учасники змогли показати свою витривалість і проявити характер на нелегкому функціональному занятті і в завершенні зробили виклик для всіх витримавши тренування Табата!

Дитячі свята завжди яркі, веселі, феєричні та такі, що навіюють казкову атмосферу, роблять щасливими дітей та дорослих. Саме такий настрій панував в Дитячому клубі «Спортлайфіку» 14 лютого на святковій програмі. Неперевершені змагання наших наймолодших чемпіонів в рамках сенсаційного Baby марафону, запальні танці та веселі старти для малюків, захоплюючий квест для більш дорослих діточок, шалена атака яскравої Піньяти та казкова творчість — все це лише частина незабутнього свята та пригод!

Для всіх клієнтів, тренера аквафітнесу в басейні підготували свою аква-програму — супер AQUA Марафон тривалістю в півтори години з різноманітним обладнанням і навантаженням на всі м’язи тіла. Самі сильні і витривалі представниці слабкої статі отримали безкоштовне відвідування солярію.

Ось так весело і енергійно пройшло святкування Дня Народження клубу!

Вся команда бажає успіхів та процвітання улюбленому клубу, а всім відвідувачам нових досягнень та спортивних рекордів!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Читати далі...