ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Свято 8 березня в Sport Life Чернівці Героїв Майдану

Дата, время
Четвер, 8 Березень, 2018

В найпрекрасніший день весни, 8 березня 2018 року клуб Sport Life Чернівці Героїв Майдану підготував для гостей прекрасної статі фітнес-подарунки у вигляді тренувань, конкурсів, естафет.

В групових програмах пройшло тренування під назвою «Відриваємося на повну. Нам можна все!». Свято пройшло «на повну». В програмі заняття було цікаве поєднання Step та Функціонального тренування. Далі учасники відновлювалися плавними та медитативними рухами програми PortDeBras. Всі вийшли щасливими, усміхненими та задоволеними, що є найкращим подарунком для жінки.

В підрозділі Басейн також відбувся клас з аква аеробіки «Весняний аква БУМ». Створили  святкову атмосферу запальна музика, чудовий настрій всіх учасників та майстерність інструкторів. Учасники отримали позитивні емоції, заряд енергії, порцію краси та здоров’я.

11 березня разом із Спортлайфіком весну зустріли діти, які позмагались за титул Міс та Містер Спортлайфік. Свято пройшло у стилі конкурсно-розважальної програми. Діти демонстрували свої таланти у 6 конкурсах, а саме: Візитка, Танцювальний, Інтелектуальний, Спортивний, Я — господар і Творчий. Додатковий конкурс — майстер-клас з Художньої гімнастики, за результатами якого, одна з учасниць отримала приз — сертифікат на одне заняття з секції «Художня гімнастика». В кінці свята відбулось нагородження: кожен учасник отримав перемогу в певній номінації («Гумор», «Усмішка», «Фантазія», «Творчість», «Танець») та диплом, який це підтверджує. Міс та Містер Спортлайфік нагороджені сертифікатами на персональне тренування з тренером Дитячого клубу, та пам’ятними призами.

Свято пройшло в атмосфері дружби, радості та посмішок. Всі учасники проявили свою креативність, свої інтелектуальні та спортивні здібності, дружелюбність та вміння взаємодіяти один з одним.

Читати далі...