ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Заходи квітня у «Спортлайфіку» Осокорки

Дата, время
Понеділок, 16 Квітень, 2018

4 квітня у дитячому клубі «Спортлайфік» Осокорки, відбувся майстер-клас з виготовлення виробів своїми руками до Великодня. 

Діти 7-13 років оформляли Великоднє яйце, використовуючи техніки бісероплетіння, аплікації з мережива, втілювали свої креативні задуми в декорувальні роботи під керуванням Компанієць Анжеліки. 

Діти 3-6 років виготовляли підставки під Пасхальну крашанку, використовуючи фетр, підручні матеріали, оздоблювали  декоративними прикрасами в цьому їм допомогли Самохвалова Анна и Македонська Марія.  

Захід завершився фотосесією, всі залишились дуже задоволенні. 

15 квітня у фітнес-клубі Sport Life Осокорки пройшли змагання з художньої гімнастики.

Приймали участь вихованці секції з художньої гімнастики під керівництвом майстра спорту з художньої гімнастики Стасенко Людмили.

Юні спортсмени привітали батьків святковою ходою, виступом основних елементів з предметами, скакалкою, обручем та стрічкою.

Своїми досягненнями поділились в показових виступах:

  • Бондарчук Богдан, Єрьоменко Вадим — основні елементи без предметів.
  • Борисенко Ксенія, Соколова Емілія — основні елементи під музичний супровід.
  • Передереєва Татьяна, Колодчак Валерія, Стєриополова Маргарита — основні елементи з обручем та стрічкою. 

Захід пройшов у дружній та святковій атмосфері. В результаті проведених змагань були підведені підсумки навчального року. Батьки змогли побачити результати відвідувань секції своїх дітей. Переможці та призери були нагороджені медалями, грамотами та цінними призами. Батьки висловили подяку тренеру за уважне та професійне ставлення до дітей.

Читати далі...