ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Другий день народження клубу Sport Life Чернівці Героїв Майдану

Дата, время
Понеділок, 23 Квітень, 2018

21 квітня клуб Sport Life Чернівці Героїв Майдану святкував свій другий день народження. На честь свята фітнес-команда організувала спортивні подарунки для відвідувачів, а саме фітнес-вечірки, котрі відбувались в усіх підрозділах клубу.

Інструктора тренажерного залу організували функціональну естафету на час в командах. В складі кожної команди — персональний тренер та гість тренажерного залу. Естафета була досить складною, проте впоралися ВСІ. Глядачі активно підтримували учасників змагань, кожен вболівав за свого фаворита. По закінченню суддівська рада визначила переможців. Переможці отримали фірмові медалі Sport Life та диплом учасника.

В Басейні справжній Aqua Бум: святкове заняття з аква аеробіки. Найкращі спеціалісти провели клас з аква джогерами та танцювальну аква аеробіку на мілкій воды.

У підрозділі Групові програми відбувся Танцювальний марафон. Це був справжній вибух емоцій від шалених ритмів джаз-фанку та самби. Інструктори ГП Берник Павло та Капанадзе Тимур вміло та граційно поєднали два різних стиля танцю, змусивши учасників марафону танцювати ще енергійніше! Марафон проведено на УРА!

В Дитячому клубі «Спортлайфік» відбулось святкування «Спортлайфік має талант». Свято пройшло у веселій та дружній атмосфері. На ньому були присутні 36 дітей віком 3-13 років.

Юні гості разом з тренерами дитячого клубу взяли участь в творчому майстер-класі по виготовленню гіпсових брелоків улюблених героїв мультфільму «Щенячий патруль». Також весело та завзято проводили час в ігровій студії на майстер-класах по зумбі, Hip-hop dance та прийняли участь в силових змаганнях. Завершився захід презентацією секції з акробатики та святковою фотосесією. Всі учасники насолоджувалися спілкуванням з друзями і весело атмосферою заходу.

Читати далі...