ico Спробуйте новий дизайн сайту!

День Народження Sport Life Дніпро Приозерний

Дата, время
Понеділок, 11 Червень, 2018

9 червня фітнес-клуб Sport Life Приозерний відзначив свою шосту річницю.

За свій недовгий час роботи, він став магнітом для всіх шанувальників спорту, краси і здорового способу життя. Недарма Sport Life вважають найкращим другом клієнти всіх рівнів та вікових груп.

У цьому ми могли переконатися по численним відвідувачам, які змогли відчути атмосферу свята вже з самого порогу, де привітні адміністратори рецепції зустрічали всіх гостей посмішками, а персонал клубу створював святковий настрій клієнтам протягом усього дня!

Де ви бачили свято без музики? Тільки не у нас ) За допомогою найкращих тренерів групових занять відбувся найзапальніший аеробний марафон, на якому були представлені такі популярні напрямки, як Степ Аеробіка, Аеробіка у стилі Латина та Східні танці. Клієнтки отримала масу задоволення, нам вдалося показати, що насправді це весело, красиво та запально. Якщо людина може рухатись, то у ритмі музики та запальної енергетики тренера — це робити саме задоволення.

Святковий настрій у басейні створювався завдяки грі «Водне поло». Змогу прийняти участь мали усі бажаючі, як дорослі так і діти.

Перевірити свої сили та зарядитися позитивом прийшло 8 дітей. Хлопці та дівчата змагалися на рівних. Активну підтримку також надавали турботливі батьки. Молодші учасники були нагороджені солодкими призами та щирими посмішками.

Гра дорослих була дуже емоційною та цікавою. Змагалися найсильніші! Участь у грі приймали як тренери так і клієнти клубу. Всі були дуже задоволені результатами гри та дружньою атмосферою. Сподіваємося на матч реванш!

Шанувальникам тренажерного залу була надана можливість помірятися силою, взявши участь у змаганнях з жиму штанги лежачи.

У Дитячому клубі Спортлайфіку також відбулися змагання «Найсильніша дитина». Діточки із завзятістю та радістю пройшли усі п'ять фізичних випробувань. Непереборене бажання перемоги було притаманне усім малюкам) Та перемога досталась найсильнішим. По закінченню змагань переможці були нагороджені грамотами. Захід пройшов у дружній і теплій атмосфері. Бажаємо малюкам ентузіазму та подальших перемог у майбутніх змаганнях.

В людині все повинно бути прекрасно і Sport Life Вам в цьому допоможе.

Читати далі...