ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Вітаємо Sport Life Троєщіна з 5-ю річницею!!!

Дата, время
Понеділок, 13 Серпень, 2018

11 серпня клуб разом зі своїми улюбленими клієнтами святкував День Народження. Вже п'ять років фітнес-клуб допомагає людям бути більш здоровими, бадьорими та закохує у спорт. 

З десятої години ранку розпочались розваги одразу в двух підрозділах. Дорослі клієнти брали участь у Aqua Marathon, що проходив у басейні, а маленькі клієнти — у квестах Дитячого Клубу.

Протягом двух годин в басейні клієнти мали змогу під керівництвом досвідчених інструкторів пропрацьовувати м'язи та розвивати гнучкість в воді. 

В дитячому клубі маленькі клієнти були розділені на дві вікові категорії 3-6 та 7-13 років. Кожна вікова група у своїй зоні Дитячого клубу проходила квест, виконуючи цікаві та творчі завдання ведучих.

В 11:00 у Великій студії групових програм стартував двочасовий Fitness Mix Marathon. В програмі були представлені класи Степ та Аєробіка.

В той же час в зоні TRX на петлях інструктор тренажерної зали розпочав тренування для всіх бажаючих спробувати один з найпопулярніших класів в Клубі. А о 12:00 клієнтам був представлений новий клас — Street Fit.

В зоні сквош-кортів теж не було сумно. Всі бажаючі могли прийняти участь у клубному змаганні зі сквошу.

По закінченню всіх розваг адміністратори рецепції та відділ сервісу приймали вдячні відгуки від клиєнтів та приємні побажання.

Дякуємо, що ви з нами! Ми завжди раді бачити вас в нашому великому и дружньому клубі.

Читати далі...