ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Новий рік у Sport Life Осокорки

Дата, время
Понеділок, 24 Грудень, 2018

З нагоди святкування Нового Року в клубі Осокорки 26 грудня відбулось грандіозне Dance Party майстер-клас з танцювальних напрямків.

Учасники отримали море позитивних емоцій та заряд енергії !

23 грудня, дитячий клуб «Спортлайфік» Осокорки, привітав малечу із Новорічними Святами.

З самого ранку малечу зустрічали Свинка Пепа та Джордж новорічними піснями, іграми та забавами. Дітлахи поринули до казкової країни, щоб допомогти знайти Дідуся Мороза.

Завдяки спільним зусиллям із Свинкою Пепою юні гості на відмінно впорались із завданнями та знайшли Діда Мороза, після чого привітали дідуся новорічними віршами, та отримали подарунки.

Для більш дорослих діток відбулись пригоди з Леді Баг та Котом Нуар Новорічна шпигунська місія.

Де кожен міг випробувати свої супер сили, дітей чекало ряд складних випробувань, таких як: зміна імен та зовнішності, перевірка на спритність і увагу, бій з негодою, ловля метеликів, танцювальний батл «Супер-герої проти Супер-героїнь». На при кінці свята, юних шпигунів очікували солодкі подарунки!

Команда дитячого клубу вітає малечу та їх батьків з наступаючими Новорічними Святами та бажає усім здоров’я та щастя у Новому Році!!!

Новорічне Aqua Party в Sport Life Осокорки. 27 грудня 2018 року в бассейні клубу було жарко і весело як ніколи! 

Тренери басейну на Новорічні свята підготували функціональне заняття з аквааєробіки з додатковім обладнанням — джогерами та нудлами.

Учасники отримали море позитивних емоцій та заряд енергії на всі свята!

Читати далі...