ico Спробуйте новий дизайн сайту!

День Народження клубу Sport Life Петропавлівська Борщагівка

Дата, время
Субота, 16 Лютий, 2019

Нам 16 лютого виповнилося два роки! Колектив привітав своїх улюблених клієнтів різноманітними активними заходами. В залі групових програма у всіх була можливість побувати на майстер-класах найкращих тренерів: Юлія презентувала популярну авторську студію Табата, а Вікторія новий клас PortDeBras Функціональне витягування.

Для всіх клієнтів, наші тренери з аквафітнесу підготували свою аква програму — супер AQUA Марафон, тривалістю в півтори години з різноманітним обладнанням і навантаженням на всі м’язи тіла. Все заняття супроводжувалось позитивним настроєм та динамічними вправами. Не оминуло свято і наших маленьких спортсменів.

У святковій програмі «Спортлайфіка» панувала дружня і тепла атмосфера! Малюки прийняли активну участь у Fitness-марафоні, понурилися у казкові пригоди та веселі танці. Більш доросліша аудиторія Дитячого клубу проявила свій командний дух прагнучи до перемоги в загадковому квесті та танцювальних батлах. Всіх очікували сюрпризні та солодкі моменти!

У тренажерному залі проходили змагання з екстремального жиму лежачі, в яких прийняли участь клієнти клубу, чоловіки та жінки. Подія пройшла у теплій та дружній атмосфері, переможці отримали цінні призи, деякі, такі як Венгер Софія (1 місце серед жінок) та Перерва Євген (1 місце серед чоловіків) встановили власні рекорди та показали дуже серьозні результати!

Читати далі...