ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Веселі купідончики» у Sport Life Осокорки

Дата, время
Середа, 13 Лютий, 2019

13 лютого у дитячому клубі відбулася незабутня святкова подія за мотивами п’єси В. Шекспіра «Ромео та Джульєтта»!

У День Святого Валентина команда дитячого клубу вирішила зробити щось особливе і порадувати діток справжньою театральною постановкою. Тему обрали романтичну та вічну — «Ромео та Джульєтта». Акторами стали улюблені інструктори-педагоги клубу. А виставу зробили інтерактивною, щоб самі глядачі змогли вирішити кінець цієї п’єси, ставши, на мить, чарівними купідончиками. 

О 18.30 вся ігрова кімната «Спортлайфіка» була наповнена нарядними, ошатними, веселими та грайливими дітками, які ніяк не могли дочекатися початку свята. Отож, оборона яскраво прикрашеної фітнес-студії була знята та усі гості були запрошені на свої почесні місця.

А далі — захоплюючі діалоги, веселі жарти, драйвові танці та ігри, що не в змозі втримати нікого на одному місці. Діти голосно підтримували акторів, слідкували за розвитком сюжету та щиро хотіли допомогти Ромео та Джульєтті об’єднати ворогуючі сім’ї Монтеккі та Капулетті.

І в них це вийшло — палким танком «Skibidi» наші веселі купідончики змогли розтопити серце матері Джульєтти і дві сім’ї знову стали друзями. Особисто наша команда вважає, що Шекспір був би тільки радий такому теплому та дружньому завершенню своєї п’єси.

Усі учасники отримали солодкі подарунки — мармеладно-сметанкові серця, що стали смачним доповненням прекрасного святкового вечора.

На останок, додамо, що діти та театр — це неймовірна магія, яка відбувається тут і зараз. Дітям подобається бути учасниками подій, разом зі своїми любими тренерами. Вони вірять у казку, що для них створюють і їх запальна реакція лише підтверджує наші слова. 

Зі святом! А ми готуємося до нових звершень!

Читати далі...