ico Спробуйте новий дизайн сайту!

День Космонавтики у «Спортлайфіку» Осокорки

Дата, время
Середа, 10 Квітень, 2019

10 квітня, команда нашого дитячого клубу, разом з несамовитими дітлахами, вирушила у незабутню подорож до зірок в інтерактивній виставі «Білка та Стрілка. Перший політ!». Реальну історію про двох собак, що підкорили космічний простір та повернулися на Землю героями, малеча зустріла оваціями та захватом в очах! Активні ігри, інтелектуальні завдання, наукові теорії про кротові нори, подорожі через галактичні відстані, підкорення гравітації, – і це ще не повний список різноманітностей нашої вистави. За сюжетом, собаки Білка та Стрілка, відлетівши від Землі, зазнали перегрів системи космічного корабля і обрали новий курс для подорожі – на Місяць. Саме там наші чотирилапі друзі познайомилися з гуманятами, які в реальному житті були глядачами.

Захопившись перевтіленнями, діти жваво перехопили ігрову ініціативу і щосили допомагали космонавтам у їх важливій місії. Білка та Стрілка вирішили, що якщо вони вже у космосі, то потрібно знайти першу собаку, що полетіла у цей зірковий та холодний галактичний океан – Лайку. І, мандруючи зірковими тунелями, зі світовою швидкістю юні театрали робили крок за кроком аби повернути героїчну собаку на Землю. Пройшовши через бурю Юпітера та заховашись у кратерах Марсу, ловлячи комети та долаючи гравітацію, зіркова команда завершила фантастичну історію міжгалактичною дискотекою!

Три собаки-космонавти та щасливі гуманята танцювали нестримно під оновлену версію «Skibidi» та отримали вибуховий запал на звершення нових мрій! Не бійтесь мріяти! Завжди чекаємо вас у нас! Разом до зірок!

Читати далі...