ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life Чернівці Героїв Майдану з Днем Народження!

Дата, время
Понеділок, 15 Квітень, 2019

13 квітня клуб святкував свій 3-тій День народження. В зв'язку з цим були організовані святкові фітнес-заходи для відвідувачів клубу.

В тренажерному залі відбулися святкові показові виступи тренерів-партнерів Лопатко Даніїла та Плантуса Василя. Даніїл представив гостям клубу силове шоу з значною кількістю складних силових вправ, зав'язування в «бантик» цвяхів та розривання повної колоди карт . Тренер-партнер Плантус Василь представив динамічну програму по бойовим мистецтвам з елементами акробатики. Глядачі були в захваті. Тренера зірвали бурхливі оплески!!!

Святкова програма «Весняний марафон» відбулась в підрозділі Басейн. Заняття розпочалось на глибокій воді з використанням водних гантель. Були запропоновані цікаві зв'язки для розвитку силових можливостей.

Наступна частина заняття пройшла на мілкій частині під запальну музику і сприяла розвитку витривалості. Всі бажаючі мали змогу спробувати свої сили та продемонструвати свої здібності.

В дитячому клубі «Спортлайфік» відбулись Олімпійські ігри. Свято пройшло у веселій та дружній атмосфері. В олімпіаді прийняли участь 17 дітей віком 3-13 років. Юні учасники змагалися в різноманітних видах спорту, а саме: «Акробатика», «Велоперегони», «Легка атлетика», «Важка атлетика» і «Танцювально-аеробний марафон». Змагання проходили весело та завзято. Всі учасники були нагороджені медалями і хорошими позитивними емоціями.

В групових програмах топові інструктори підрозділу Плахотник Наталія та Волощук Марина підготували дивовижний марафон із функціонального тренінгу та програми розумного тіла. Клієнти за 1,5 години запальною класу змогли випробувати нові руху і цікаві зв'язки з ритмічними треками. Гарний настрій під ритмічну українську музику додало заходу особливий колорит. А задоволені посмішки клієнтів — це найвища нагорода для клубу.

Читати далі...