ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Робінзон Крузо у «Спортлайфіку» Осокорки

Дата, время
Середа, 22 Травень, 2019

22 травня команда нашого дитячого клубу, разом з хоробрими дітлахами, вирушила у незабутню подорож океанами та островами в інтерактивній виставі «Робінзон Крузо. У пошуках П’ятниці»

Історія від видатного письменника Даніеля Дефо об’єднала піратів, лордів, людожерів на острові, де головні герої пізнали дружбу, кохання та змогли врятуватися від усіх перепитій світу поза цивілізацією.

Юні глядачі з захопленням споглядали на своїх тренерів, що стали справжніми акторами, а упродовж вистави і самі ставали матросами на піратському кораблі, пухнастими лемурами на безлюдному острові та шаманами дикого плем’я. Активні ігри, завдання на кмітливість, шалені танці островитян – наші дітки були вражені швидким плином сюжету та невпинно допомагали головним героям у їх складних пригодах.

Родзинкою заходу стали новаторські рухливі ігри англійською мовою. Адже за сюжетом, головна героїня мала познайомитися з дикункою, що не вміла розмовляти знайомою для усіх мовою, отож, разом з дітлахами вони відкрили для островитянки прекрасний світ інтернаціональної мови. А діти, у свою чергу, жваво зацікавилися процесом вивчення нових слів, чому батьки були дуже раді.

Завершилася вистава, традиційно, драйвовою дискотекою з сотнями блискіток сяючих по всьому дитячому клубу. Цим заходом ми завершили учбовий сезон! Але в нас дуже багато планів! Літо наступає – приходьте до нас у фітнес-табір, адже це буде незабутньо!

Завжди з вами! Завжди любимо вас! До нових зустрічей!

Читати далі...