ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Зустрічаємо літо з Шекспіром у «Спортлайфік» Осокорки

Дата, время
Субота, 1 Червень, 2019

1 червня, у День захисту дітей, команда нашого дитячого клубу, разом з улюбленими дітлахами, згадали про найромантишніщу історію від самого Вільяма Шекспіра в інтерактивній виставі «Ромео та Джульєтта».

Юні глядачі із захопленням спостерігали за своїми тренерами, що стали справжніми акторами, а упродовж вистави і самі ставали гостями на балу у домі Капулетті та гідною братією самого Ромео Монтеккі.

Яскравий бал, різноманітні завдання, пісні від героїв вистави заряджали діток позитивними емоціями. Наші глядачі вправно допомагали головним героям, адже на шляху до щастя Ромео та Джульєтти стала мати, що намагалася видати доньку заміж за Паріса. Та одна з головних героїнь — Няня Джульєтти, разом з юними гостями вистави, виконуючи необхідні завдання, змогли помирити знатні родини Верони та зробити фінал відомої усім трагедії Шекспіра добрим та душевним.

Завершилася вистава традиційно: драйвовою дискотекою та фото на згадку! Бажаємо усім чудових канікул, які ви можете проводити разом з нами у фітнес-таборі! А театральний сезон ми вже відкриємо восени! Завжди з вами! Завжди любимо вас! До нових зустрічей!

Читати далі...