ico Спробуйте новий дизайн сайту!

День Народження Sport Life Дніпро Приозерний

Дата, время
Субота, 8 Червень, 2019

8 червня, наш фітнес-клуб відзначив свою сьому річницю.

За свій недовгий час роботи, він став магнітом для всіх шанувальників спорту, краси і здорового способу життя. Недарма Sport Life вважають найкращим другом клієнти всіх рівнів та вікових груп. У цьому ми могли переконатися по численним відвідувачам, які змогли відчути атмосферу свята вже з самого порогу, де привітні адміністратори рецепції зустрічали всіх гостей посмішками, а персонал клубу створював святковий настрій клієнтам протягом усього дня!

У Групових програмах пройшла запальна естафета «Святкові перегони», в якій клієнткам була надана можливість проявити свою спритність, силу та витримку. Кожна бажаюча змогла спробувати себе у роботі з балансуючою платформою Босу, петлями TRX, у виконанні функціональних вправ з вагою власного тіла, з гантелями, а також у скоростній роботі на скакалці. Вийшло енергійно, цікаво та драйвово.

Запальний настрій у басейні створювався також завдяки святковій програмі, де мали змогу прийняти участь усі бажаючі — дорослі та діти. Для дорослих відбулася урочиста Aqua birthday party, а найменшим шанувальникам водної стихії були до вподоби дитячі естафети з перешкодами. Перевірити свої сили та зарядитися позитивом прийшло 8 дітей. Хлопці та дівчата змагалися на рівних. Активну підтримку також надавали турботливі батьки. Молодші учасники були нагороджені медалями та щирими посмішками.

Наше свято мало не лише змагальну складову на спортивних класах в басейні, а й надало можливість проявити себе у конкурсі ерудитів з «Брейн Рингу»! Дуже активно та весело, наші юні гості відповідали на усі питання, та на високому рівні продемонстрували свої знання у різних галузях науки та спорту.

Цей святковий, сонячний день, подарував нашим дітлахам та їх батькам багато яскравих та гарних емоцій! В людині все повинно бути чудово і Sport Life Вам в цьому допоможе.

Читати далі...