ico Спробуйте новий дизайн сайту!

День Народження Sport Life Дніпро Площа Слави

Дата, время
Субота, 19 Жовтень, 2019

19 жовтня, наш клуб відсвяткував свою третю річницю. Улюблені тренери зустрічали гостей різноманітними святковими програмами. Групові програми, зустріли відвідувачів, найзапальнішим заходом року — Zumba Fitness Party! П’ятнадцять прекрасних, закоханих у танець та латинські ритми клієнток, запалили клуб своєю енергією, неймовірним драйвом, щастям, радістю та легкістю рухів!

Це був цунамі емоцій, який не залишив жодну танцівницю байдужою! У басейні, разом з турботливими тренерами, відбулась подорож до Акваміста, для самих юних відвідувачів. Маленькі пловці дослідили територію басейну, дізналися правила поводження на воді, пірнали за скарбами, влаштовували гонки катерів та пірнали у кільця. Захоплююча подорож закінчилась врученням подарунків!

Багато малечі прийшло привітати Дитячий Клуб із Днем Народження, а улюблені педагоги підготували веселу «Капелюшну Вечірку» для дітей. Кожна дитина мала змогу продемонструвати свій улюблений капелюшок! Конкурси, змагання, вікторини, веселощі та розваги, радували у цей гарний день наших юних гостей!

А наприкінці свята, малечу чекала святкова пін’ята. На такій приємній ноті завершився наш святковий день в улюбленому клубі, який подарував багато приємних вражень нашим відвідувачам! Команда тренерів Sport Life Дніпро Площа Слави, бажає усім міцного здоров’я та високих спортивних досягнень!

Читати далі...