ico Спробуйте новий дизайн сайту!

«Гоголівська Ніч» у Sport Life Осокорки

Дата, время
П'ятниця, 25 Жовтень, 2019

25 жовтня, у нашому Дитячому клубі, відбулася довгоочікувана прем’єра інтерактивної вистави «Гоголівська Ніч», за мотивами відомої повісті автора «Вечора на хуторі поблизу Диканьки».

Ми вирішили зламати стереотипи і до обожнюваного малечею свята Хелловіну підійшли творчо та нестандартно. Замість усім відомих монстриків та супергероїв, ми оживили персонажів Миколи Гоголя та стилізували Хелловін під містичні події села Диканька. Наш Вакула пішов у дрімучий ліс до відьом на шабаш, аби дістати ті самі черевички для коханої Оксани. Відьма Солоха та харизматичний Чорт чаклували з юними театралами та допомагали головним героям у цю моторошну ніч побороти всі страхи та вийти переможцями у нелегкій боротьбі з лісовими духами.

Завершення історії було особливим та яскравим — український танок у виконанні наших акторів був сучасним та запальним. Бурхлива енергія підіймала дітлахів на танцпол та нестримно вирувала у повітрі як і різнобарвні блискітки, разом з повітряними кульками! Це свято було лякливо прекрасним і ми вдячні усім, хто до нас завітав!

До нових зустрічей!

Читати далі...