ico Спробуйте новий дизайн сайту!

В ТРЦ Retroville відкрито новий фітнес-клуб мережі Sport Life!

Дата, время
Вівторок, 8 Вересень, 2020

Вдале розташування клубу, в одному з затишних районів столиці Виноградарі, — забезпечує зручність у відвідуванні. Вигідною відмінністю є зручна транспортна розв’язка і наявність великого надземного паркінгу, який забезпечується цілодобовим відеоспостереженням за паркомісцями.

Особливістю клуба є три ультрасучасні басейни з п’ятирівневою системою очищення води, що поєднують в собі басейн для дорослих, дітей та басейн для немовлят. Великий тренажерний зал з тренажерним обладнанням від провідних американських брендів. А для цінителів функціональних тренувань є безліч групових занять у сучасних студіях.

Для маленьких відвідувачів відкрита дитяча спортивна академія «Спортлайфік» для хлопчиків і дівчаток від 1,5 до 13 років в якій все спрямовано на долучення малечі до фітнес-занять, зміцнення імунітету, фізичного розвитку, формування рухових навичок і умінь.

Окрім повного спектра фітнес-послуг, працює розкішний Лаунж-комплекс: сучасний солярій з модернізованими лампами, різноманітні лазні та сауни, кабінет масажу з висококваліфікованими масажистами.

Розпочни нове життя корисно та спортивно разом з Sport Life!

Читати далі...