ico Спробуйте новий дизайн сайту!

У Кам'янець-Подільському відкрився новий Sport Life

Дата, время
Вівторок, 21 Травень, 2019

21 травня відкрив свої двері для шанувальників здорового способу життя новий фітнес-клуб з сім’ї Sport Life у місті Кам’янець-Подільський!

У клубі розмістилась найсучасніша аквазона, де представленний 25-ти метровий спортивний басейн та окремий басейн для немовлят, ультрасучасний тренажерний зал та фітнес-студії, банний лаунж та масажні кабінети. Тут є все для результативних тренувань та повноцінного відпочинку!

Для прихильників активного спорту клуб представив комфортний тренажерний зал з ультрасучасним інноваційним обладненням та студії, де проходять групові заняття різних направлень. З кардіотеатра відкривається чудовий вид на аквакомплекс, завдяки панорамному склінню цих зон, що спонукає до приємних занять!

Щоб розслабитися та відновити сили після тренувань в новому клубі є всі можливості — банний лаунж з фінською сауною та масажні кабінети.

Для самих маленьких клієнтів Sport Life в клубі працює Дитяча Фітнес Академія! Саме тут наші юні спортсмени можуть від душі повеселитися в дитячому ігровому залі, побудованому відповідно до європейських стандартів і норм безпеки спорудження місць дозвілля для дітей. 

Sport Life — це фітнес нового формату, де спорт та релакс під одним дахом!

Читати далі...