ico Спробуйте новий дизайн сайту!

До кінця року Sport Life відкриє ще 10 клубів

Ссылающиеся новости

П'ятниця, 16 Жовтень, 2015

12 жовтня компанія Sport Life презентувала представникам ЗМІ майданчик для нового спорт-клуба. Клуб Преміум класу розміститься у бізнес центрі «Senator».

Тоді як багато фітнес-клубів не витримують боротьби з економічною кризою, видатний фітнес-оператор України Sport Life відкриває нові спортивні центри. Клуб у БЦ «Senator» стане 39-м у мережі і 8 клубом, відкритим цього року. До кінця року мережа планує розширитися ще на 10 фітнес-площадок.

Sport Life розміщує свої клуби в об'єктах нерухомості різних типів. Формат бізнес-центру серед них найновіший. Як правило, це клуби середніх і малих площ. Проте, їх зручне розташування дозволяє забезпечити стабільний потік клієнтів — офісних працівників і бізнесменів — людей, звиклих максимально ефективно використовувати свій час. Вони вибирають клуби, які росташовані максимально близько до місця їх ділової активності.

У рамках співпраці мережі Sport Life з великими девелоперами вже побудовані фітнес-клуби в найбільших бізнес центрах столиці, серед них IQ і 101 Tower. Ведуться роботи і в БЦ «Сенатор».

Sport Life особливо пишається клубами, відкритими за останні півтора рока, в період економічної кризи.

«Це підкреслює нашу стабільність, додає упевненості нашим партнерам, оскільки маючи такого орендаря, вони почувають себе спокійніше, — коментує Олександра Писанко, директор з маркетингу мережі Sport Life. — Крім того, ми, як лідер фітнеса України, можемо сказати це без зайвої скромності, тримаємо на плаву цілу індустрію. Ми продовжуємо впевнено йти до поставленої мети — 65 фітнес-клубів в Україні».

Джерело: www.unian.ua

Читати далі...