ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Відбувся прес-тур до нового Sport Life на Арсенальній

Дата, время
Понеділок, 12 Жовтень, 2015

У прес-турі взяли участь провідні телеканали країни: СТБ, 5 канал, Новий канал, UBR, 24 канал, ICTV та телеканал Business.

Наші фахівці ознайомили представників преси з закуліссям спортивного клубу в БЦ «СЕНАТОР».

«Ми готуємо до відкриття клуб преміум-класу. Тут розмістяться 2 студії групових тренувань, студія сайкла і панорамний тренажерний зал. Ми розраховуємо, що нашими основними клієнтами в цьому клубі стануть співробітники компаній, які розмістять свої офіси в бізнес-центрі. Це істотно заощадить їхній час і дозволить вдало поєднувати роботу і спортивні навантаження. А як відомо вони дають людині енергію і підвищують життєвий тонус», — коментує Олександра Писанко. Директор з маркетингу компанії Sport Life.

Спортивні клуби у великих офісних і бізнес-центрах популярні в усьому світі. До нас цей формат прийшов зовсім недавно. В рамках популяризації здорового способу життя та покращення інфраструктури комерційної нерухомості вже відкриті спорт-клуби в бізнес-центрі 101 Tower і IQ.

«Бізнес-центр «СЕНАТОР» надає орендарям і відвідувачам усю необхідну інфраструктуру високого рівня, властиву кращим міжнародним офісним центрам. — Розповідає Олена Персухова, керуючий БЦ «СЕНАТОР». — Спортивні клуби у бізнес-центрах — поширена світова практика. Наявність фитнес-клуба Sport Life розширює асортимент наших послуг і, безумовно, притягне іноземних та вітчизняних орендарів, прагнучих забезпечити гідні умови роботи своїм співробітникам».

Читати далі...