ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life презентував 39-й клуб мережі

Ссылающиеся новости

П'ятниця, 16 Жовтень, 2015

Компанія Sport Life презентувала представникам преси майданчик для нового спорт-клубу. Клуб Преміум класу розміститься в бізнес-центрі «Сенатор».

Незважаючи на економічну кризу, найбільший фітнес-оператор України Sport Life продовжує відкривати нові клуби. Спортивний зал в БЦ «Senator» стане 39 клубом мережі і 8 клубом, відкритим цьогоріч. До кінця року мережа планує розширитися ще на 10 фітнес-майданчиків.

Sport Life розміщує свої клуби в об'єктах нерухомості різних типів. Формат бізнес-центру серед них найновіший. Як правило, це клуби середніх і малих площ. Проте, їх зручне розташування дозволяє забезпечити стабільний потік клієнтів — офісних працівників і бізнесменів — людей, звиклих максимально ефективно використовувати свій час. Вони вибирають клуби, які росташовані максимально близько до місця їх ділової активності.

У рамках співпраці мережі Sport Life з великими девелоперами вже побудовані фітнес-клуби в найбільших бізнес центрах столиці, серед них IQ і 101 Tower. Ведуться роботи і в БЦ «Сенатор». Sport Life особливо пишається клубами, відкритими за останні півтора рока, в період економічної кризи.

«Наша мета — привчити українців до здорового способу життя. У Києві, де працюють 19 клубів Sport Life, фітнесом займаються 5% населення. Ми відносимо це досягнення на свій рахунок. По Україні цифра змінюється від 1 до 3%. В основному проблема полягає в тому, що у людей немає фізичної можливості знайти час для зайняття у клубі. Багато хто не може це зробити через завантаженість. Тому відкриття клубів в офісних центрах, у безпосередній близькості до місця праці, робить для багатьох спорт доступним. Цього року ми вже відкрили 8 клубів. До Нового року плануємо встигнути ще з 10-ма. Є серед них і клуби у БЦ. Активно працюємо над поліпшенням здоров'я нації і прагнемо до нашої планки — 65 клубів в Україні», — коментує Костянтин Дедіщев, віце-президент з маркетингу ГК Sport Life.

Джерело: tsn.ua

Читати далі...