ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Фітнес-оператор Sport Life відкрив 40-й клуб!

Ссылающиеся новости

П'ятниця, 23 Жовтень, 2015

Тепер запорізькі клієнти мають доступ до усіх 40 клубів мережі. Такі відчутні бонуси пояснюються перевагами великого мережевого оператора.

Клуб Sport Life став першим спортивним центром в місті, який надає широкий спектр послуг такого високого рівня.

«Для нас не має значення, де розташований клуб: у Києві чи в Харкові. Персонал проходить навчання за однією програмою, стажується в клубах столиці. Тренажери та інше устаткування у всіх клубах мережі одне й те саме. Це дає нам право стверджувати, що рівень сервісу в нашій мережі знаходиться на єдиному високому рівні», — говорить Подрезова Тетяна, фітнес-директор мережі Sport Life.

Окрім фітнесу високого рівня, клієнти Sport Life Запоріжжя мають доступ до тренувань в усіх містах України, де є клуби мережі. Отже, відрядження, відпустка, подорож тепер не привід припиняти тренування! Такі відчутні бонуси пояснюються перевагами великого мережевого оператора.

Після урочистої церемонії перерізання стрічки, гості свята побували на екскурсії в клубі, а потім на відкритому тренуванні Запорізької федерації плавання. Юні спортсмени високо оцінили якість тренувальної бази.

«Клуби Sport Life — це не тільки місця для тренувань. Їх можна розглядати як повноцінні місця сімейного дозвілля. Кожен член сім'ї може знайти тут заняття собі до душі. Влітку тут буде функціонувати повноцінний аква-комплекс з відкритими басейнами», — ділиться Дмитро Музичук, керівник відділу продажів Sport Life Запоріжжя.

Символічно, що 40 клуб відкрився саме в Запоріжжі. Адже ця козацька земля споконвічно славиться своїми сильними і спритними людьми. Зовсім скоро цей клуб стане тренувальною базою для майбутніх і діючих чемпіонів.

Джерело: biz.liga.net

Читати далі...