ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Ювілейний, 40-й клуб Sport Life відкрився в Запоріжжі

Дата, время
П'ятниця, 23 Жовтень, 2015

22 жовтня відбулося урочисте відкриття фитнес-клуба. Щоб отримати фитнес світового рівня жителям Запоріжжя тепер немає необхідності їхати в Європу і Америку. Тому що усе це є в їх місті в новому клубі Sport Life, який став 40 клубом мережі.

Раніше Sport Life презентував 3 міні-футбольні поля, які входять до складу комплексу. Тепер в клубі працює повноцінна аква-зона. А влітку відвідувачів зустріне літній аква-комплекс з відкритими басейнами.

Дмитро Музычук, керівник відділу продажів Sport Life Запоріжжя : «Запорізький клуб — це не лише місце для тренувань. Його можна розглядати як повноцінне місце сімейного дозвілля. Кожен член сім'ї може знайти тут зайняття собі до душі. Ми хочемо, щоб спорт став сімейною традицією, адже це так важливо для оздоровлення українців».

Клуб Sport Life став першим спортивним центром в місті, який надає широкий спектр послуг такого високого рівня.

Подрезова Тетяна, фітнес-директор мережі Sport Life : «Для нас не має значення, де розташований клуб: в Києві або в Харкові. Увесь персонал проходить навчання за однією програмою, стажується в клубах столиці. Тренажери і інше устаткування в усіх клубах мережі одну й те саме. Це надає нам право стверджувати, що рівень сервісу в нашій мережі знаходиться на єдиному високому рівні».

Після урочистої церемонії перерізання стрічки, гості свята побували на екскурсії у клубі, а потім — на відкритому тренуванні Запорізької федерації плавання. Юні спортсмени високо оцінили якість тренувальної бази.

40 клубів не межа для нас! Як раніше неодноразово заявлялося, мережа продовжує йти до наміченої мети — 65 фитнес-клубів в Україні!

Читати далі...