ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Новий Sport Life: 1-й в Запоріжжі, 40-й в Україні

Ссылающиеся новости

П'ятниця, 23 Жовтень, 2015

Крупніший фітнес-оператор презентував найбільший в Запоріжжі спортивний центр.

Раніше Sport Life представив запоріжцям 4 міни-футбольних поля, які входять до составу комплекса. Тепер в клубі працює аква-зона. А влітку відвідувачем зустріне аква-комплекс з відкритими басейнами.

«Клуби Sport Life — це не тільки місця для тренувань. Їх можна розглядати як повноцінні місця сімейного дозвілля. Кожен член сім'ї може знайти тут заняття собі до душі. Влітку тут буде функціонувати повноцінний аква-комплекс з відкритими басейнами», — ділиться Дмитро Музичук, керівник відділу продажів Sport Life Запоріжжя.

Клуб Sport Life став першим спортивним центром в місті, який надає широкий спектр послуг такого високого рівня.

«Для нас не має значення, де розташований клуб: у Києві чи в Харкові. Персонал проходить навчання за однією програмою, стажується в клубах столиці. Тренажери та інше устаткування у всіх клубах мережі одне й те саме. Це дає нам право стверджувати, що рівень сервісу в нашій мережі знаходиться на єдиному високому рівні», — говорить Подрезова Тетяна, фітнес-директор мережі Sport Life.

Після урочистої церемонії перерізання стрічки, гості свята побували на екскурсії в клубі, а потім на відкритому тренуванні Запорізької федерації плавання. Юні спортсмени високо оцінили якість тренувальної бази.

40 клубів не межа. Як раніше неодноразово заявлялося, мережа продовжує йти до наміченої мети — 65 фитнес — клубів в Україні.

Джерело: www.segodnya.ua

Читати далі...