ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life відкрив 40 клуб мережі!

Ссылающиеся новости

П'ятниця, 23 Жовтень, 2015

22 жовтня мережа Sport Life презентувала новий спортивний комплекс у Запоріжжі. Клуб став 40-м. Спікери Sport Life підтверджують намір оператора відкрити 65 спортивних центрів в Україні.

«Незважаючи на економічну кризу, ми докладаємо максимальних зусиль, щоб не втрачати обраний темп. Ми продаємо спортивні послуги, отже, і діяти повинні по-спортивному, швидко і ефективно. До кінця року сподіваємося запустити ще 10 клубів», — коментує Костянтин Дедищев, віце-президент з маркетингу ГК Sport Life.

Мережа Sport Life — найбільший фітнес-оператор в Україні. Тепер, щоб отримати фітнес світового рівня, мешканцям Запоріжжя немає необхідності їхати в Європу й Америку. Тому що все це є в їхньому місті в новому клубі Sport Life. Краще обладнання, комфортні площі, сучасні фітнес-програми, повноцінна аква-зона.

Клуб Sport Life став першим спортивним центром в місті, який надає широкий спектр послуг такого високого рівня.

«Для нас не має значення, де розташований клуб: у Києві чи в Харкові. Персонал проходить навчання за однією програмою, стажується в клубах столиці. Тренажери та інше устаткування у всіх клубах мережі одне й те саме. Це дає нам право стверджувати, що рівень сервісу в нашій мережі знаходиться на єдиному високому рівні», — говорить Подрезова Тетяна, фітнес-директор мережі Sport Life.

40 клубів в Україні. Це 300 000 клієнтів, 300 000 квадратних метрів спортивної площі, близько 200 спортивних заходів на рік. А ще Sport Life, розвиваючи інфраструктуру фітнесу, навчає і надає робочі місця професіоналам високого рівня. У цьому клубі тільки відкритих вакансій налічується близько 100.

Джерело: 24tv.ua

Читати далі...