ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Більше 11-ти тисяч людей зібралися біля Майдану в Чернівцях

Ссылающиеся новости

Вівторок, 12 Квітень, 2016

9 квітня головний майдан Чернівців заповнили більше 11-ти тисяч городян. А приводом того послужило урочисте відкриття найбільшого фітнес-клубу американського формату Sport Life. На честь цього в місті на центральній площі біля ТЦ «Майдан» був організований святковий концерт за участю рок-бенду «Друга ріка», а також для всіх присутніх виступили тренера з нового фітнес клубу, українські боді-білдери і солісти групи «F.L.I.R.T.».

«Новий клуб Sport Life в Чернівцях має три басейни, величезний тренажерний зал, фітнес-студії і банний лаунж. Тут також буде працювати перша унікальна дитяча фітнес-академія. Аквазона зона клубу включає в себе спортивний басейн (25 м, 6 доріжок), дитячий басейн і басейн для грудничкового плавання, — повідомляє керівник PR-департаменту групи компаній Sport Life Юлія Павленко. — У клубі працюють тренажерний зал із силовими тренажерами і зоною вільних ваг, PREMIUM тренажерний зал, кардіотеатр. Є універсальні студії для групових програм, студія сайкл, PREMIUM студія.»

На честь відкриття клубу в місті пройшов наймасовіший забіг «Open Run Sport Life Сhernivtsi», після якого всі бажаючі могли скуштувати фірмові кисневі коктели від Sport Life, протестувати нові тренажери і навіть зіграти в теніс, армреслінг, футбол, а також інші види спорту в обладнаній зоні активностей.

На заході також був присутній і міський голова Чернівців Олексій КАСПРУК. «Нам приємно, що лідер фітнес-індустрії України компанія «Sport Life» і інвестиційна компанія «Град Інвест» реалізують цей потужний проект в Чернівцях, — зазначив він. — Це надзвичайно важлива інвестиція в розвиток спортивної інфраструктури міста, скористатися якою щорічно зможуть десятки тисяч чернівчан».

На думку спікерів, поява цього об'єкта дасть суттєвий поштовх пожвавленню спортивному житті в місті, підвищення його спортивного потенціалу, а також назвав відкриття Sport Life в Чернівцях унікальною можливістю разом втілити в життя багато соціальних програм з пропаганди цінностей здорового способу життя, активного відпочинку та залучення до занять спортом дітей.

«Ми інвестуємо в ті об'єкти, які потрібні місту, розвивають його інфраструктуру і потенціал. Перевага нового спортивно-оздоровчого об'єкта — наявність поки єдиного в місті сучасного басейну, відповідає міжнародним нормам. Інвестиції в даний проект склали майже 50 млн.грн. Тому для «Град-Інвест» було важливо залучити до цього проекту надійного партнера. Ми вибрали компанію американського зразка «Sport Life», яка добре зарекомендувала себе на фітнес-ринку і успішно оперує 45 клубами в Україні», — заявив керуючий Чернівецького підрозділу компанії «Град-Інвест», директор ТЦ «Майдан» Володимир Руснак.

Для представників ЗМІ та майбутніх клієнтів Спорт Лайф в цей день була організована екскурсія по клубу, де кожен мав можливість поспілкуватися з офіційними представниками компанії «Град-Інвест», групи компаній Sport Life і першою особою міста.

Джерело: eizvestia.com

 

 

Читати далі...