ico Спробуйте новий дизайн сайту!

Sport Life відкрив новий клуб у Чернівцях

Дата, время
Неділя, 10 Квітень, 2016

Найбільший фітнес-клуб американського формату Sport Life почав працювати 9 квітня в Чернівцях за адресою вул. Героїв Майдану, 71.

На честь цього в місті було організовано свято спорту, краси і здоров'я. Хедлайнерами даної події стали групи «Друга ріка» та «FLIRT», а в урочистому відкритті нового спортивно-оздоровчого закладу взяли участь міський голова Олексій Каспрук, керівник Чернівецького підрозділу компанії «Град-Інвест», директор ТЦ «Майдан» Володимир Руснак, керуючий партнер групи компаній Sport Life Максим Зарецький. 

Перевага нового спортивно-оздоровчого об'єкта — наявність поки єдиного в місті сучасного басейну, відповідає міжнародним нормам. Інвестиції в даний проект склали майже 50 млн.грн.

Сам новий клуб Sport Life в Чернівцях має три басейни, величезний тренажерний зал, фітнес-студії і банний лаунж. Тут також буде працювати перша унікальна дитяча фітнес-академія. Аквазона зона клубу включає в себе спортивний басейн (25 м, 6 доріжок), дитячий басейн і басейн для грудничкового плавання. У клубі працюють тренажерний зал із силовими тренажерами і зоною вільних ваг, PREMIUM тренажерний зал, кардіотеатр. Є універсальні студії для групових програм, студія сайкл, PREMIUM студія. Дитяча фітнес-академія пропонує розвиваючі та навчальні програми, танці, плавання, аквафітнес, дитячий фітнес. До послуг відвідувачів клубу банний комплекс з лазнею, римською парною, фінською сауною, салон краси, масажні кабінети, солярій, енерджі-бар, лаундж-бар.

«Такі проекти для Sport Life стали вже доброю традицією, адже вони допомагають українським містам рости і розвиватися, а українцям ставати ще більш спортивними і здоровими, — каже керівник PR-департаменту групи компаній Sport Life Юлія Павленко. — Радує, що наш 10-річний досвід успішного оперування, як столичними, так і регіональними фітнес-клубами, дозволяє тримати високу планку сервісу і якості послуг. Велика честь відкривати клуб в архітектурній перлині України — славному місті Чернівці, який відомий видатними пам'ятками культури, своєї особливої ​​духовною аурою. А тепер чернівчани і можливість розвивати свій фізкультурно-спортивний потенціал в новому клубі Sport Life, де для цього є всі умови.»

У той же час клуб в Чернівцях є унікальним і вже визнаний спортивною громадськістю кращим фітнес-клубом Західної України.

Читати далі...